Kledinghanger Viola

17 januari 2015

  • Viola - Assortiment - 11-2015
  • Viola - Assortiment - 11-2015
  • Viola - Assortiment - 11-2015

Viola - Assortiment - 11-2015

Dit jaar stonden tijdens de Dutch Design Week  in de Vershal van het Veem met onze gloednieuwe oplage van de kledinghangers! Mocht het u zijn ontgaan, dan willen we u graag op de hoogte brengen van ons nieuwste assortiment Viola’s! Hierboven vind u een overzicht van onze 11 modellen. Zit er eentje bij die u graag wilt hebben? Stuur ons dan een mailtje met het nummer van de kledinghanger die u heeft uitgekozen en uw adresgegevens. Wees er snel bij, want van elke Viola is er maar één. Heeft u liever een andere kleur? Laat het dan weten via een e-mail en vraag naar de mogelijkheden.

Viola is de chique juffrouw die dat prachtige jurkje draagt op de 355 dagen per jaar dat jij hem niet draagt. Viola is de handige juffrouw op de badkamer die niet kijkt als jij onder de douche vandaan komt en jouw handdoek snel laat drogen. Viola is de trouwe juffrouw in de gang die jouw verregende tenue niet veracht.

”Producten horen niet weg gestopt te worden in kastjes maar moeten deel uitmaken van het het interieur, producten moeten een spel aangaan met de gebruiker, zodat ze werkelijk gewaardeerd kunnen worden’

Dit is de mening van ontwerper Tijn van Orsouw en Roos Sanders die deze kledinghanger samen ontwierpen. In deze hanger komen hun twee werelden bijeen, Tijn gebruikt zijn functionele oplossingen om een esthetisch beeld neer te zetten en Roos brengt karakters in het interieur om geborgenheid te creëren.

 

Comments are closed.